A day in SF

Went in to SF today and had some really good food and just walked around. Also bought the new 15″ Macbook Pro (Santa Rosa baby). It was a wee bit expensive but..oh well..now I have a really nice computer and my god I’m really loving the whole Mac thingy.

Anyway it’s late, going to try to post some photos tomorrow.

3 thoughts on “A day in SF”

 1. Tjenare!

  Hoppas du har det sjukt bra i USA, kan inte tänka mig annat. Skönt att du hitta en mac som du va ute efter!

  Se om du kan skicka upp lite bilder =)

  Hälsa

  // Jörgen

 2. Tjänare!

  Kul att ni verkar ha det fint over there. Lite småskumt o va tillbaks kan jag tänka mig. Hälsa Liam !

  Här hemma har vi nästan Socal väder så man ska int klaga men nog hade jag kunnat hänga nån vecka där borta jag med :)

  Rock on så hörs vi
  -Jimmy

Comments are closed.