Jul LAN

Var, nar och kostnad?
  Sallyhill, kallarlokal med utrymme for 30 pers, LAN finns, switch finns, kok osv finns ocksa. Vi kor fran morgonen den 28e, cirka 10-12 pa formiddagen till den 29e (overnattning). Kostnad ar 60 kr. Som ni ser kor vi bara ett dygn, vi har lokalen fran den 27e dock, vi kan nog kora langre men det forutsatter ett aktivt visat intresse fran ett flertal (maila eller ring mig)..min gissning ar att ingen gor det och saledes sa duger ett dygn :)
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Aktiviteter:
  X-box 360, X-box, Playstation 2, Projektor, lite ol, LAN (Quake/1/2/ActionQuake/CTF, Gamla CS, andra gamla spel, spelen ska funka pa barbara med nagra ar pa nacken).Planen ar att en server ska finnas med spel.
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Deltagare (so far):
 

 1. Lasse
 2. Jimmy
 3. Jonas
 4. Jorgen
 5. Simon
 6. Zeeke
 7. Anders
 8. Fredrik
 9. Bjorn
 10. Jimmys jobbarkompis
 11. Anders bror (?)
 12. Martin (?)
 13. Fleming (?)
 14. Alex (?)
 15. Jerry (?)

11 thoughts on “Jul LAN”

 1. Well, jag kan möjligen i mellandagarna om jag får ledigt.. annars börjar jag jobba igen den 2a som det verkar..

  /zek

 2. Tjo. Tyvärr vet jag inget hur det ser ut just då har skaffat en till hund med tjejen en omplacerings hund och den är inte riktigt klok ännu vet nog senare ifall den blir kvar eller inte, Men vilket datum det ändå blir så kommer jag minst att titta in och säga hej till alla glada :D

 3. Fan vilken idé

  Då jag inte kunde delta i helgens bravader så ska jag definitivt försöka vara med på LAN:et. Jag måste kolla upp med frugan bara.

  Jag är ledig från 22 Dec till 2 Jan -07

  // Kev

 4. Mellandagarna kikar jag def förbi (vi kommer upp till 93%), har klent med “tid” att nörda in mej på nått men en lämplig BB att slita med och bli spänkad på =)

 5. Jag kan nog fan inte alls. Ska sköta ljudet på stöderevyn i januari och lära mig det i december = tight och skitnödigt.

 6. TJupp

  Jag jobbar dygn både 27 och 29 så LAN då för mig blir lite svårt. Kommer väl och tittar till er den 28 men tror inte jag tar med nån dator…beror väl lite på vart vi ska vara….

  Aja, rock on lads så hörs vi

 7. Tjena

  Jag har nu med största sannolikhet bytt bort mitt dygn den 29 (jag kan väl fortfarande ta tillbaks det om jag vill men va fan) så jag blir ju väldigt besviken om det inte blir nått LAN. Jag menar jag har just bokat av 2000 säkra riksdaler “bara” för att nörda med er grabbar ;)

  Jag får även en ny dator ikväll + att jag har en bärbar så det borde ju finnas datorer som duger för de gamla goda liren som man kan låna…

  Rock on motha fuckers!

 8. Tjenare
  Skulle vara kul att lira lite, tyvärr måste jag jobba i mellandagarna.
  Ska iväg utomlands efter nyår så jag har inga dagar att ta ut över jul :/
  Justja, jag bor i övik nu så det är lite svårt att åka efter jobbet.

 9. Tjena

  Jag har försökt fått tag på den som är ansvarig över lokalen jag har i källaren men inte lyckats. Ska försöka igen senare under dagen så vi får hoppas det går. I alla fall så ligger den i Sallyhill och den kostar 150 :-/dygn att hyra. Det är en festlokal för 30 pers med kök, porslin och sånt skit så det blir nog bra. Hör av mig när jag vet mer men nog borde vi kunna hitta lite fler folk som vill va med och lira va ?

 10. Tja

  Lokal är nu hyrd 27,28,29. Jag hämtar nyckel den 26 så man kan ställa iordning stället. Ingår en 12 portars Switch och en elcentral så inte alla proppar går. 150:- per dygn är kostnaden så det blir ju inte så mycket om vi delar på det. Skaffa dit lite folk nu gubbs!

Comments are closed.